Hiszünk A Decentralizáció Jövőjében

Ismerd meg küldetésünk, és járulj hozzá delegációddal a GULAS stakepoolhoz! Az adacoin.hu Magyar Cardano Hírportál készítői által üzemeltetett pool a magyar nyelven írt, Cardanoval kapcsolatos hírek és információk szolgáltatását támogatja.

Magunkról

Kik vagyunk?

Magyar Cardano Közösség

Az adacoin.hu hírportálunkkal egy új világot nyitunk meg a lelkes érdeklődök számára: Célunk, hogy megismertessük a magyar emberekkel a Cardanot illetve minden hozzá kapcsolódó technológiát.

- A lehető leggyorsabban juttatjuk el magyar nyelven a legújabb Cardano híreket.
- Szakmai cikkeinkben kivesézünk minden fontos eseményt és technológiát.
- Részletes leírásaink pedig az újoncok számára teszi érthetővé a Cardano, illetve általánosan a kriptovaluták világát.

Mitől vagyunk mások, mint a többi Stake Pool? Már 2020-ban összeállt a csapatunk, hogy hazánkban elsőként megismertessük a Cardano (ADA) híreket az adacoin.hu oldalunkon. A [GULAS] Gulas Stake Poolt közösségünk támogatása érdekében hoztuk létre. Delegátoraink együttműködését folyamatosan értékeljük. A mi különlegességünk a csapatszellemben, a megbecsülésben és az edukáció egyedi keverékében rejlik! Ha te is szeretnél a részese lenni, delegálj nálunk, egy magyar közösségben!

Küldetésünk

1

Oktatás

Magyar nyelvű tananyag és információs portál.

2

Adományozás

Operátori jutalmak jótékonycélú felhasználása

3

Elhivatottság

Mi hiszünk a decentralizáicó jövőjében, (és hiszünk benned is! :) )

4

Gulyásleves

Szeretjük nemzetünk világhírű ételét, és ezt mindenkivel megosztanánk. Mondjuk egy... bográcsfőző verseny keretében? :)

Háttér

Stake Pool magas rendelkezésre állással

Odafigyelünk, hogy szervereink biztonságban üzemeljenek, ami által a poolunk közel 100%-os elérhetőségű.

24/7 support, kérdezz bátran bármelyik kommunikációs csatornánkon, mi nem hagyunk magadra a kérdéseiddel.

Szerverek magas rendelkezésre állásúak és titkosított vpn csatornán keresztül kommunikálnak.

10 percenkénti biztonsági mentés végzünk, egy gép kiesése esetén pedig azonnal új szervert indítunk, minimalizálva az üzemen kivüli időt.

Hírek

Cardano vs VeChain

A Cardano Foundation, a Cardano ökoszisztéma fejlődését felügyelő független nonprofit szervezet bejelentette az egyedi ellátási lánc nyomon követhetőségének és hamisítás elleni megoldásnak az élő kiadását a Scantrust-tal. A jelentés szerint a Cardano és a Scantrust által biztosított ellátási lánc megoldás lehetővé teszi a márka tulajdonosainak, hogy kihasználják a Scantrust fizikai, biztonságos QR-kódjainak nyomon követhetőségét és célzott adatfunkcióit. A […]

A Cardano vs VeChain bejegyzés először Adacoin.hu Magyar Cardano Közösség-én jelent meg.

A Cardano Fund a COTI-ba invesztál az intelligens szerződés bevezetése előtt

A Cardano megerősítette kapcsolatait a COTI-val azáltal, hogy kockázati alapján keresztül egy nem nyilvános összeget fektetett be a blockchain projektbe. CFund névre keresztelt ökoszisztéma-kockázati alapjának felhasználásával a Cardano megtette első befektetését a COTI-ba. Az üzlet részeként az úgynevezett „Finance on the blockchain” projekt frissíti a belső fejlesztésű ADA Pay rendszert. Charles Hoskinson hozzátette, hogy a blokklánc […]

A A Cardano Fund a COTI-ba invesztál az intelligens szerződés bevezetése előtt bejegyzés először Adacoin.hu Magyar Cardano Közösség-én jelent meg.

CARDS biztosítási projekt a Cardano hálózaton

Most derült ki, hogy van egy projekt, amely hatalmas nyereséget ért el néhány nappal az első indítás után. A Daily Hodl online magazintól származó beszámolók szerint a CardStarter (CARDS) a kezdeti 0,159 dolláros árról 10,2 dollárra emelkedett 5 nap alatt, ami 6315%-os emelkedést jelent. A CardStarter token tulajdonosok korai hozzáférést kaphatnak a Cardano blokklánc egyes […]

A CARDS biztosítási projekt a Cardano hálózaton bejegyzés először Adacoin.hu Magyar Cardano Közösség-én jelent meg.

Az Orion Protocol együttműködik az IOHK-val

Az Orion Protocol az IOHK-val együttműködve lesz az első likviditás-összesítő a Cardano blokkláncon. Eközben a kettő együtt fog működni a DeFi és az NFT területek méretezhetőségének és fenntarthatóságának lehetővé tétele érdekében. Az Orion Protocol decentralizált átjárót biztosít a teljes digitális eszközpiacra – összesítve a decentralizált és centralizált kriptotőzsdék és swapplatformok likviditását egy decentralizált platformon.  Alexey Koloskov, […]

A Az Orion Protocol együttműködik az IOHK-val bejegyzés először Adacoin.hu Magyar Cardano Közösség-én jelent meg.

Statisztika

Ticker

Fee / Ratio

ROA

Delegált mennyiség:

Delegátorok száma:

Kérdések és válaszok

Cardano egy harmadik generációs decentralizált blokkklánc platform, ami tudományos filozófiára épül.
A Cardano saját csapata kifejlesztett egy Proof of Stake (tétbiztosítás) algoritmust. A Proof of Stake a coin tulajdonos által birtokolt ADA coinok mennyisége alapján ad százalékos jutalmat.
A Stake Poolokban az érmetulajdonosok egyesítik erejüket, hogy növeljék az esélyét egy blokk visszaigazolásának, és ez által begyűjtsék a jutalmat.
Yoroi vagy Deadalus walletben keresd a stake pool listában a GULAS poolt és nyomd meg a delegáció gombot.

Kapcsolat

Miben segíthetünk?

Ha kérdésed adódik vedd fel velünk a kapcsolatot.